Skærmbillede 2014-09-21 kl. 16.17.35
Om os
High Profile ApS er stiftet samt drevet af Jesper Høgfeldt Pedersen.

Vi har fra starten haft det omdrejningspunkt, som omhandler selve kernen for vores mange kunder.

Her har vi lagt os i selen netop for at sikre vore kunders helhedsoplevelse med os samt deres drift.

Dvs. vi arbejder på alle tangenter indenfor det strategiske, taktiske samt operationelle niveau. På den måde er du, samt vi, sikre på et outcome der flytter dig derhen, hvor du gerne vil. Hvad enten der er tale om en simpel operationel opgave eller vi skal sammensætte en ny strategi for dig, så har vi i dag den erfaring der skal til!

Jesper Høgfeldt Pedersen har med succes drevet telemarketingvirksomhed i 14 år med afdelinger i flere danske byer og udlandet. Succesen bunder i, at det er vores kunders behov der står i klar konsensus med deres kunders behov. Vi driver centre i både Danmark samt Spanien og kan dermed sætter sejl efter dine behov på europæisk niveau.

Som kunde hos os bliver du en del af huset og vi varetager netop dine ønsker. Til dette har vi en passion for uddannelse, coaching og undervisning af vores værdsatte medarbejdere. Hos High Profile ApS har vi den viden og de kompetencer, der skal til for at få et salg til at ske over telefonen. Vi ved gennem 14 års erfaring, hvordan og hvorfor vi når i mål.

High Profile ApS er en nutidig virksomhed der skaber forretningsmæssige stærke og stabile resultater gennem motivation, mål samt fakta.

Kontakt os gerne for en uforpligtigende dialog eller ring og hør om de succeser vores kunder har.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/e/6/highprofile.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399